Top.Mail.Ru
? ?

Previous Entry Share Flag Next Entry
(no subject)
bskamalov


Brush’s Dynamo. 1881.



Nikola Tesla’s Alternating current polyphase generators on display at the 1893 World’s Fair in Chicago.

In 1884, Serbian-American inventor and engineer Nikola Tesla invented the electric alternator, an electric generator that produces alternating current. Until this time, electricity had been generated using direct current from batteries. Alternating current is far more efficient for sending electricity over long distances. 1888 Tesla demonstrated the first “polyphase,” an alternating current electrical system. His AC system including everything needed for electricity production and use: generator, transformers, transmission system, motor, and lights. George Westinghouse, the head of Westinghouse Electric Company, bought the patent rights to the AC system.
Nikola Tesla's Alternating current polyphase generators on display at the 1893 World's Fair in Chicago.

Вот так просто в 1884 году некий гхыр ТЭСла взял и все понаизобретал на коленке, НИКОГО раньше не было, ну кто то может быть и был, но чиста конкретно на БАТАРЕЙКАХ. А потом пришел другой гхыр и как бы все и вся купил у первого гхыра и теперь все конкретно должны этому второму гхыру, куда потом делся великий и могучий изобретатель ТЭСла не известно, он обесчал вернуться ... а нет.

Вот Попов с каким то гхыром радио штампанули и ТЭСла тут как тут, кто то забензинил движок и ... правильно ТЭСла тоже тут и т.д. и т.п.

Херня под названием ПАТЕНТ явно придумана в конце 19 века и с её помощью тырили, тырят и будут тырить все изобретения у быдлейших и рассказывать сказки о лгуниальных ТЭСлах.

Если не так, то ПРИДУМАЙТЕ эту дуру СРАЗУ и на КОЛЕНКЕ без всяких ПРОМЕЖУЦТОЧНЫХ изобретений и опытов.